Mäns Problem Artiklar

medicin hälso-och sjukv?rd

Den Smittsamma Sjukdomar Och Utbrott Division har att UPPTÄCKA , TESTA och RAPPORTERA Anmälningspliktiga Sjukdomar informationskampanj för att avgöra Alabama är sant sjukdomsbördan. I allmänhet, ser vi en generell ökning i global täckning sedan 2000. Men vissa hälso-och sjukvårdstjänster se en mycket brantare uppgång—dessa är ofta starkt kopplad till särskild finansiering och resurser insatser som härrör från en stor offentlig politik och samordnad det civila samhällets insatser. Global täckning i tracer åtgärder mot HIV, TUBERKULOS och malaria har visat den största ökningen—detta är en stark reflektion av den stora ökningen av resurser som levereras genom Den Globala Fonden och President ' s Emergency Plan for AIDS Relief ( PEPFAR ).

Medan mineraler som kalcium och fosfor är nödvändig för friska ben, D-vitamin också figurerna i listan av näringsämnen som är nödvändiga för optimal benfragment hälsa. En brist på vitamin D kan hjälpa till med en barndom ben sjukdom som kallas rakitis. Rakitis är känt som ett ben sjukdom som på grund av felaktig mineralisering av ben kan hänföras till brist på vitamin DEB eller dålig absorption av vitamin D genom tarmen. Uppmjukning av ben är definitivt den karakteristiska symptom på denna sjukdom och så, drabbade individer blir föremål för frakturer. Ben kan lägga sig eller gå sönder lätt. Smärta i muskler och ben kan förekomma. Denna metaboliska sjukdomar kan påverka vuxna. I skick som vuxna, denna metabolisk bensjukdom som kallas osteomalaci.

Religion och moral när det gäller sexuellt överförbara sjukdomar, särskilt HIV/AIDS dundrade genom den fundamentalistiska predikanter och konservativa lagstiftare som Guds straff för avskyvärda beteende och att personer med HIV/AIDS förtjänade sitt öde. Om hälften av dem vars resurser som medel för folkhälsa frågor som fortfarande tror att ovanstående uttalande, då det definitivt kommer att påverka den roll som public health spelar i att svara för att förebyggande och kontroll av sjukdomar som STD och HIV/AIDS.

West Virginia knuten för den största andelen av sina äldre befolkningen med ingen naturliga tänder. Det är också knuten till den näst högsta andelen vuxna som har upplevt oral smärta under det senaste året och den näst högsta andelen vuxna med låg livstillfredsställelse på grund av orala tillstånd. West Virginia toppade listan för den högsta andelen vuxna rökare: 24,8 procent av vuxna röka, jämfört med cirka 15 procent i hela landet.

Rökning kan missfärga tänderna och leda till tandköttsproblem, enligt Oral Health Foundation Medan de flesta av oss är väl medvetna om att rökning kan orsaka halsen och lungcancer, många människor vet inte att det också kan leda till mun cancer som dödar nästan 10 000 Amerikaner varje år.

KATHRYN R.
SIMPSON, MS, var en executive i biotech-branschen när hon började ha förbryllande symtom. Slutligen diagnosen multipel skleros, Simpson började genomföra sin egen forskning i hennes hälsoproblem. Hon upptäckte att hormonella störningar, inklusive sköldkörteln dysfunktion, var att skylla. Att rätta till dessa brister genom att ersätta saknade hormoner ledde till en fullständig upplösning f alla hennes försvagande symptom. Idag, Simpson skriver och talar på hormon problem. Hon är också författare av Den Perimenopause Och Klimakteriet Arbetsboken och MS Lösning.