Förebyggande Av Sjukdomar Som Kan Vara Importerade Från Flygplan

hjärta hälsa läkemedel sjukv?rd

New Delhi, April 4 (IANS) Indiens hälsovårdsministeriet torsdag sa att det skulle skala upp svaret till icke-smittsamma sjukdomar och arbeta för förebyggande och kontroll av cancer, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar och stroke. Tänk på det som att den starkaste överlever. Om du blockerar en artär, du börjar få skador på organ att den levererar," Dr. Khera säger. Han påpekar att de artärer som foder penis blockeras först eftersom de är mindre. Dr. Khera säger också att mellan 20 och 30 procent av männen som har ED har någon form av dold hjärtsjukdom eller blockering i deras blodkärl, även om de har minst två andra riskfaktorer för att utveckla hjärt-och kärlsjukdomar. Så om du är en rökare med ED och högt kolesterol, till exempel, kanske du vill be din läkare att kontrollera ut ditt hjärta också.

En sällsynt kromosomala tillstånd som drabbar en i 18,000 till 50 000 män, 48,XXYY syndrom stör sexuella utveckling, vilket ger lägre höjd, ansikts-och kroppsbehåring, ökad risk för bröstförstoring, infertilitet, progressiva tremor och andra allvarliga medicinska problem att utveckla allt senare i livet.
Dental problem är också vanliga. Enligt NIH, den försenade uppkomsten av primära och sekundära tänder, trångt och/eller sneda tänder, många håligheter och tunn tand emalj ofta följa med sjukdomen.

Enligt en artikel i Militära Medicin, det var ungefär 627,000 dödsfall i malaria under 2012, en majoritet av de som var barn i Afrika (McCollum et al.). Usa: s President Malaria Initiativ ger ekonomiskt stöd till militära närvaro i andra länder och är avgörande för arbetet med att utrota malaria i västafrika (McCollum et al.).

Senaste förebyggande åtgärder, inklusive myggnät för sängar, insektsmedel, och förebyggande hälso-och sjukvård för hög risk individer, inklusive gravida kvinnor och barn har minskat kraftigt de skadade ränta (McCollum et al.). Militär från Usa, liksom i andra länder, utgör en unik hög risk för smittsamma sjukdomar på grund av den typ av militära resor, levnadsförhållanden och brist på lokal immunitet mot malaria, och andra sjukdomar samt olika delar av sjukdomar (McCollum et al.

).

Som nämnts ovan, europeiska länder banat väg för den expansion av hälso-och sjukvården i den första hälften av nittonhundratalet. Följande visualisering, från Human Development Report (2014) , platser resultaten av dessa länder i perspektiv. Följande diagram visar hälso-och sjukvård skydd för ett urval av länder under perioden 1920-2010. Som vi kan se, Frankrike, Österrike och Tyskland ökade hälso-och sjukvård i år 1920-1960, samtidigt som Spanien, Portugal och Grekland har gjorde det senare, under åren 1960-1980. Intressant, men det här diagrammet också visar några framstående exempel på länder som expanderade sjukvården för mycket senare, men mycket snabbare. I synnerhet Kina, Rwanda och Vietnam, byggdes hälso-och skyddssystem i det 21: a århundradet, nästan från grunden, att uppnå nära universal täckning på bara ett decennium. Dessa exempel visar att hälso-skyddet kan utökas mycket snabbt, och inte bara på låg baseline grad av täckning.

Denna vanliga sjukdom drabbar upp till 3,5 miljoner människor i Usa med upp till 65 procent av de personer med irritable bowel syndrome (IBS ) är kvinnor. Orsaken är okänd, men det drabbar tjocktarmen vilket resulterar i symtom, kramper, smärta, uppblåsthet, gas, diarré och förstoppning konsekvent för minst tre månader. Det tenderar att först vara märkt i slutet av tonåren eller i tjugoårsåldern med symtom som kommer och går över en persons liv. För kvinnor är symtomen ofta mer besvärande precis innan hennes menstruationscykel.